Απάντηση στο: Διαβούλευση – Σχέδιο Οργανογράμματος του Ιδρύματος

Αρχική Συζητήσεις Διαβούλευση στο ΓΠΑ Διαβούλευση – Σχέδιο Οργανογράμματος του Ιδρύματος Απάντηση στο: Διαβούλευση – Σχέδιο Οργανογράμματος του Ιδρύματος

#123
Μαρία Γεωργιάδου
Συμμετέχων

Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας, παραθέτουμε ως σύλλογος ΕΤΕΠ κάποια σχόλια, πέραν των διορθώσεων που θα δείτε στο επισυναπτόμενο σχέδιο του Οργανισμού.

Ο όγκος ήταν πάρα πολύ μεγάλος με κάποια κομμάτια να είναι με αποσιωπητικά (θα βγουν σε μετέπειτα χρόνο για διαβούλευση;)  και ελπίζουμε μέσα από τη συλλογική προσπάθεια να καταλήξουμε σε έναν ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟ και συνάμα ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ οργανισμό.

Γενικά Σχόλια

1) Σε κάποιο σημείο των αρμοδιοτήτων της διοίκησης   θα πρέπει να προστεθεί…….. η διοχέτευση στο προσωπικό του Παν. μέσω της υπηρεσίας all users όλης της τρέχουσας νομοθεσίας (Σχέδια νόμου, νόμοι, εφαρμοστικές εγκύκλιοι κ.ά) που αφορούν στη λειτουργία του Πανεπιστημίου, καθώς και του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

2) Στο Άρθρο 4 Γραφείο Β2. Προσκτήσεων

Να διασφαλιστεί ότι στη βιβλιοθήκη θα υπάρχει ικανός αριθμός  αντιτύπων από όλα τα συγγράμματα που βρίσκονται στον ΕΥΔΟΞΟ έτσι ώστε να μπορούν να εξυπηρετούνται κυρίως φοιτητές παλαιότερων ετών.

3) Στο άρθρο 6 Β. Γιατρός Εργασίας

Να διασφαλιστεί ότι ο Γιατρός που θα βρίσκεται στο Παν. θα είναι Γιατρός Εργασίας με την αντίστοιχη ειδικότητα.

4) Στο άρθρο 7 , Τμήμα Α και Β Δ/νσης Τεχνολογιών, Πληροφορικής και Επικοινωνίας (ΤΠΕ)

Ερώτηση .

Μήπως η προμήθεια και συντήρηση του εξοπλισμού θα πρέπει να περιοριστεί στις αίθουσες διδασκαλίας και εργαστηρίων, τις κοινόχρηστες αίθουσες και τον χώρο της διοίκησης; (διαφορετικά ο όγκος εργασίας μάλλον θα είναι τεράστιος).

Με εκτίμηση Για τον Σύλλογο ΕΤΕΠ, Γεωργιάδου Μ. Γραμματέας

Συνημμένα:
Πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε τα συνημμένα αρχεία